gambling

A Fradi hokisai lesznek a sportfogadási kampány sztárjai

Magyar szerencsejátéktörvények - GamingZion

A magyar állami tulajdonú lottóvállalat új reklámpkampányt tervez sportfogadási szolgáltatásainak promóciójára.

A Szerencsejáték Zrt., a magyar állami sorsjáték- és sportfogadási szolgáltató új reklámpkampányt indít a Ferencváros jégkorongcsapata játékosainak közreműködésével. A szurkolók nemsokára óriásplakátokon és tévéreklámokban láthatják kedvenc játékosaikat, akik a játékszolgáltató új sportfogadási szolgáltatásait hirdetik majd.

Idén olyan kiemelt sportesemények kerülnek megrendezésre, mint a szocsi téli olimpia, vagy az UEFA Bajnokok Ligája, így a játékosoknak számos lehetőségük nyílik a magyarországi sportfogadásokra, a fogadóirodák már versengenek az ügyfelekért.

Mehet a játék!

Miután múlt júniusban a magyar szerencsejáték vonatkozó törvényi változásai megnyitották a piacot a sportfogadások terén, a Szerencsejáték Zrt. komoly konkurenciára számíthat, különösen az online szolgáltatóktól. Ez lehet az egyik ok, amiért a vállalat egy reklámkampány mellett döntött a helyi fogadók megszólítására.

“Tíz játékosunk szerepel majd egy 15 másodperces reklámfilmben, egyikük pedig az óriásplakátok reklámarca lesz,” mondta Pap Gábor, az FTC szakosztályvezetője.

A videót péntek este vették fel a budapesti Jégpalota központban, a reklámfilmek pedig nemsokára megjelennek a televízióban is. Ami a kampány arcaként kiválasztásra kerülő játékos személyét illeti, Pap Gábor hozátette: “Legyen meglepetés!”

Discuss A Fradi hokisai lesznek a sportfogadási kampány sztárjai | User Rating

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments